Familiale

Een familiale verzekering is van toepassing voor u en uw gezinsleden. Een ongeluk kan in een klein hoekje schuilen, maar uiteraard wilt u er niet heel uw leven voor opdraaien.

U bent aan het fietsen en veroorzaakt een verkeersongeluk? Uw zoon schopt met zijn voetbal een ruit uit van het huis van uw vrienden? Met deze verzekering zorgt u ervoor dat u verzekerd bent tegen onvoorziene situaties. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor alle leden van uw gezin: partner, kinderen, vrienden of familie die op bezoek zijn, huisdieren,…

Voordelen familiale verzekering
  • Wanneer u een familiale verzekering afsluit als aanvulling bij een woonverzekering krijgt u een mooie korting.
  • Als uw hoofdverblijfplaats in België is en u op reis gaat naar het buitenland dan bent u nog steeds gedekt.
  • Ook uw kinderen die jonger zijn dan 18 jaar kunnen gedekt worden, ook wanneer ze de grootste stommiteiten uithalen.

Mogelijke opties
  • Rechtsbijstand privé-leven: hierbij wordt u geïnformeerd over uw rechten en dat naar een snelle en aanvaardbare minnelijke schikking wordt gezocht in geval van een conflict met de tegenpartij bij een schadeongeval. Indien er geen minnelijke schikking kan worden getroffen, komt deze dekking tussen in de procedurekosten en de erelonen van uw advocaat.

Een ongeval is snel gebeurd. Contacteer ons voor meer info via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 09 372 56 63.