Brand

Uw woning is wellicht uw kostbaarste bezit en dat wenst u dan ook zo optimaal mogelijk te beschermen. Met een goede brandverzekering kunt u op beide oren slapen.

More info

Familiale

Een familiale verzekering is van toepassing voor u en uw gezinsleden. Een ongeluk kan in een klein hoekje schuilen, maar uiteraard wilt u er niet heel uw leven voor opdraaien.

More info

Auto

Heeft u een nieuwe/tweedehands auto op het oog? Dan bent u wettelijk verplicht om een autoverzekering af te sluiten.

More info

Hospitalisatie

Opgenomen worden in het ziekenhuis betekent grote kosten, maar wanneer u alles uit uw eigen zak moet betalen is het probleem nog groter. Neem daarom een hospitalisatieverzekering en ga zorgeloos naar het ziekenhuis.

More info

Pensioen

Denkt u aan pensioensparen? Zoals u wellicht wel weet, zal uw pensioen later niet volstaan. Spaar daarom nu al een maandelijks bedrag voor later. Dit kunt u inbrengen in uw belastingen. Twee vliegen in één klap.

More info

Reizen

Bent u van plan een reis te maken of gaat u een weekendje weg? Wenst u met een gerust gemoed te vertrekken en volledig te kunnen genieten? Waar u ook naartoe reist, neem geen onnodige risico's: stop steeds een goede reisverzekering in uw bagage.

More info

Overlijden

Wenst u uw nabestaanden een financiële zekerheid te bieden bij uw overlijden? Dan hebben wij de oplossing: een schuldsaldoverzekering is in België een levensverzekering die gekoppeld wordt aan een krediet.

More info

Horlogeverzekering

In onze samenleving staat tijd centraal! Uw horloge is dan ook een onmisbaar juweel om de pols. Wij bieden u een oplossing aan om deze investering veilig te stellen. Wij verzekeren horloges met een aankoopwaarde van min. €2000 en dit vanaf €85 op jaarbasis. Verzeker uw uurwerk tegen schade, maar ook tegen diefstal. 

More info