Voor wie?

Wilt u...

... een technisch probleem aan uw woning snel, makkelijk en vakkundig hersteld zien door een professionele vakman?
... te allen tijde geholpen worden wanneer uw voertuig pech heeft, u betrokken geraakt in een ongeval of uw wagen gestolen wordt?
... een heel jaar lang met een gerust gemoed op reis gaan en kunnen rekenen op een uitgebreide bijstand mocht het nodig zijn?

U wil er zeker van zijn dat onvoorziene problemen snel en efficiënt worden opgelost. Wij begrijpen dit. Bij veel mensen heerst die behoefte, vandaar dat wij Solvas Assistance hebben ontwikkeld. Nu heeft u hier aparte verzekeringen voor. Door middel van Solvas Assistance geniet u van een volledige bijstand in 1 pakket. Dit is goedkoper en completer dan alles apart te verzekeren.

Uiteraard kunnen uw samenwonende partner en kinderen ook beroep doen op uw bijstand. Solvas Assistance is er voor u en uw familie. Wenst u ook te genieten van deze bijstand? Wij brengen dit voor u in orde: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 09 372 56 63. U kan zichzelf hieronder snel en veilig inschrijven voor Solvas Assistance.