Gentleman's Fair | win oldtimerrit en etentje in Pure C

Solvas neemt deel aan de Gentleman's Fair. Dé beurs voor mannen met passie. Meer dan 100 exposanten brengen een leuk en verrassend aanbod van producten en diensten voor mannen; van reizen tot auto's en van mode tot gastronomie. Kom langs op onze stand en maak kans op een oldtimerrit door Zeeland inclusief een etentje bij Sergio Herman in Pure C!

Win win win

Bezoek zeker onze stand want we delen een unieke prijs uit. Maak kans op een oldtimerrit voor 2 personen. Jullie genieten van een rit door Zeeland met een vooroorlogse oldtimer van Arie-jean én een etentje bij Pure C, het restaurant van Sergio Herman in Cadzand. Hoe maak je kans? Door je gegevens in te vullen en achter te laten op onze stand! Wij loten er 1 iemand uit! 

Time is (your) money

Ontdek onze Horlogeverzekering. In onze samenleving staat tijd centraal. Uw horloge is dan ook een onmisbaar juweel om de pols. Wij bieden u een oplossing aan om deze investering veilig te stellen. We verzekeren horloges met een aankoopwaarde van min. €2.000 en dit vanaf €85 op jaarbasis! Uniek in België.

Uw horloge is binnen Europa of wereldwijd verzekerd in geval van schade en diefstal. In het eerste geval wordt uw horloge toevertrouwd aan onze hersteller Roberto De Bokx. Hij is ook aanwezig op onze stand op de Gentleman's Fair en toont jullie hoe hij te werk gaat bij het herstellen van een horloge. Bij diefstal wordt uw horloge aan de vervangwaarde verzekerd, met de mogelijkheid om het horloge te vervangen.

Explore the world (around you)

Ontdek onze Solvas Assistance. Wij beschermen uzelf, uw gezin, voertuigen, woning én reizen. Waar u ook bent, onze medewerkers zoeken snel en efficiënt naar de juiste oplossing voor elk probleem. U krijgt dringende bijstand in noodsituaties - bijvoorbeeld bij een skiongeval - en comfortbijstand om het leven gemakkelijker te maken - zoals huishoudhulp bij revalidatie. Een volledig zorgeloos jaar, voor €87 (zonder opties).

Datum: vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november
Locatie: Waregem Expo
Meer info: www.gentlemansfair.be 
Voorwaardenklik hier