Gentleman's Fair | win duotickets

Solvas neemt deel aan de Gentleman's Fair. Dé beurs voor mannen met passie. Wij geven 5 duotickets weg via onze Facebookpagina. Maak op de beurs kans op een oldtimerrit door Zeeland inclusief een etentje bij Sergio Herman in Pure C!

Gentleman's Fair

De Gentleman's Fair is het eerste en énige event in België voor de hedendaagse man: reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport, horlogerie… Meer dan 100 exposanten brengen een leuk en verrassend aanbod van producten en diensten voor mannen. Bezoek de grootste man cave van Vlaanderen en ontdek ook de stijlvolle Gentleman’s Club waar je kan genieten van een heerlijk glas whisky aan het haardvuur of een lekkere sigaar proeven in Smokey, de ‘cigar tasting bus’.

Ook Solvas is hierop aanwezig, wij stellen jullie graag onze Horlogeverzekering en Solvas Assistance voor.

Waregem Expo | Vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november | www.gentlemansfair.be

Win win win

Solvas verloot 5 duotickets voor de Gentleman's Fair. Wat moet je hiervoor doen? Eenvoudig: like onze Facebookpagina en tag in de post de persoon die jij wil meenemen. Een onschuldige hand zal de 5 winnaars er uit trekken en zij krijgen via Facebook te horen dat ze hebben gewonnen.

Bezoek zeker onze stand want we delen een unieke prijs uit. Maak kans op een oldtimerrit voor 2 personen. Jullie  genieten van een rit door Zeeland met een vooroorlogse oldtimer van Arie-jean én een etentje bij Pure C, het restaurant van Sergio Herman in Cadzand. Hoe maak je kans? Door je gegevens in te vullen en achter te laten op onze stand! Wij loten er 1 iemand uit! 

Time is (your) money

Ontdek onze Horlogeverzekering. In onze samenleving staat tijd centraal. Uw horloge is dan ook een onmisbaar juweel om de pols. Wij bieden u een oplossing aan om deze investering veilig te stellen. We verzekeren horloges met een aankoopwaarde van min. €2.000 en dit vanaf €85 op jaarbasis! Uniek in België.

Uw horloge is binnen Europa of wereldwijd verzekerd in geval van schade en diefstal. In het eerste geval wordt uw horloge toevertrouwd aan onze hersteller Roberto De Bokx. Hij is ook aanwezig op onze stand op de Gentleman's Fair en toont jullie hoe hij te werk gaat bij het herstellen van een horloge. Bij diefstal wordt uw horloge aan de vervangwaarde verzekerd, met de mogelijkheid om het horloge te vervangen.

Explore the world (around you)

Ontdek onze Solvas Assistance. Wij beschermen uzelf, uw gezin, voertuigen, woning én reizen. Waar u ook bent, onze medewerkers zoeken snel en efficiënt naar de juiste oplossing voor elk probleem. U krijgt dringende bijstand in noodsituaties - bijvoorbeeld bij een skiongeval - en comfortbijstand om het leven gemakkelijker te maken - zoals huishoudhulp bij revalidatie. Een volledig zorgeloos jaar, voor €87 (zonder opties).

We verwelkomen jullie graag op onze stand voor meer informatie. Tot dan!