4 redenen waarom je niet kan wachten om bij Solvas aan de slag te gaan!

Word jij onze nieuwe co-piloot bij Solvas? We bieden jou een fulltime job van onbepaalde duur, met een leuk salaris en minstens even leuke extra voordelen. We geven jou graag dé 4 redenen waarom je niet kan wachten om bij Solvas aan de slag te gaan...

1. Neem je loopbaan in handen

We houden van initiatief nemen! Dat betekent dat je veel autonomie krijgt en kan doorgroeien binnen ons bedrijf. Je denkt graag mee en hebt een neus voor resultaten en commerciële opportuniteiten. Probleemoplossend, nauwkeurig en klantgericht kan werken, dat is jou op het lijf geschreven!

2. Bouw een sterke band op

Bij Solvas kom je terecht in een hecht team van collega’s. Ze ondersteunen je en maken je wegwijs op de werkvloer, maar zorgen evengoed voor onvergetelijke teamactiviteiten en amusante lunchpauzes.

3. Happy Solvas’er, happy customer

Als je je goed voelt op de werkvloer, geef je zonder aarzelen het beste van jezelf, elke dag opnieuw. Wij doen MORE voor de klant én onze collega’s. We gaan voor een langetermijnvisie en bieden we onze medewerkers de kans om zich bij te scholen en te specialiseren. We maken van collega’s een (h)echt team dat successen boekt!

4. Filevrije en moderne omgeving

Last but not least … De files kan je bovendien vaarwel zwaaien, want onze moderne kantoren zijn makkelijk en snel bereikbaar. Geniet van de lichtrijke omgeving en het adembenemend zicht vanuit onze kantoren.

Ben jij op zoek naar een boeiende job? We dagen jou uit om mee te groeien met ons! Check onze vacatures en bezorg ons jouw sollicitatie via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Zie je niet meteen een gepaste vacature? Geen nood: vertel ons waar jij sterk in bent en waarom je perfect zou passen in ons team, en wie weet zien we elkaar toch snel! Durf jij plankgas geven?