Personeel

Uw werknemers zijn belangrijk: u moet ze beschermen maar daarnaast kunt u ze ook motiveren via extralegale voordelen zoals een groepsverzekering. Vergroot uw aantrekkelijkheid als werkgever.

De veiligheid en gezondheid van uw werknemers zijn belangrijk. U bent dan ook wettelijk verplicht om uw personeel te beschermen. Daarnaast kunt u uw medewerkers een groepsverzekering of ander incentives aanbieden. Die vergroten uw aantrekkelijkheid als werkgever.

Solvas biedt u diverse verzekeringsformules om uw personeelsleden te dekken tegen lichamelijke schade door een ongeval op de werkvloer of op weg van en naar het werk. De vergoedingen die uitgekeerd worden in geval van werkonbekwaamheid, opname in een ziekenhuis, medische zorgen of overlijden zijn wettelijk vastgesteld. Bij een schadegeval zorgen we voor een snelle vergoeding binnen de wettelijke voorschriften.


Extra dimensie

Als bedrijfsleider bent u natuurlijk ook bekommerd om het welzijn en de motivatie van uw medewerkers. Met een aantrekkelijk pakket extralegale voordelen kunt u op een fiscaalvriendelijke manier meewerken aan de opbouw van hun bovenwettelijk pensioen en hen beschermen tegen risico’s. Als werkgever geeft u zo uw personeelsbeleid een extra dimensie en zet u uw sociaal engagement in de verf. Het is ongetwijfeld een extra troef om gemotiveerde personeelsleden te vinden.

Solvas bekijkt graag samen met u hoe we uw personeelsleden het best kunnen verzekeren. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 09 372 56 63.