Alle risico’s informatica

Heel wat van uw activiteiten zijn volledig afhankelijk van uw ICT-omgeving - een optimale bescherming is dus onmisbaar.

Virussen, dataverlies en andere computerproblemen kunnen het functioneren en de winstgevendheid van uw bedrijf ernstig aantasten. Uw onderneming maakt immers gebruik van allerhande ICT-toepassingen. Heel wat van uw activiteiten zijn er zelfs volledig afhankelijk van. Een optimale bescherming van uw informaticapark is dus onmisbaar.


Dekking

Solvas biedt u naast de dekking van het materieel ook de dekking van gegevens en programma’s. U bent op die manier verzekerd tegen elk verlies en elke niet te voorziene plotselinge schade ten gevolge van om het even welke externe oorzaak aan uw computers en andere elektrische en elektronische toestellen die gedefinieerd zijn in het contract. Niet alleen bij materiële schade bent u dan beschermd. Dat is ook het geval wanneer er geen materiële schade is: bij een panne, een crash, een verkeerde manipulatie, een cyberaanval,…


Persoonlijke polis

Solvas biedt u de mogelijkheid om uw polis te personaliseren volgens uw behoeften. Met zeer nuttige uitbreidingen kiest u de beste bescherming, zodat een panne, aanval of fout geen zware storingen in uw besturingssystemen veroorzaakt.

Polissen van Solvas beschermen de ICT-activiteiten van heel wat ondernemingen. Wij helpen u graag om ook uw informaticatoepassingen te verzekeren. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 09 372 56 63.