Bedrijfsschade

Denkt u aan de financiële gevolgen voor uw bedrijf wanneer u na een brand het werk moet verminderen of misschien zelfs stopzetten? Of kan uw bedrijf door een zwaar verkeersongeval in de straat een hele dag niets verkopen? Voor deze en heel wat andere redenen, kan u een bedrijfsschadeverzekering afsluiten.


Wat na een brand?

Uw brandverzekering vergoedt de opgelopen materiële schade na een brand. Maar denkt u ook aan de financiële gevolgen als u uw activiteiten na een brand moet verminderen of stopzetten? Hoe groot is de kans dat u de activiteiten van uw bedrijf meteen kunt hervatten na brandschade, waterschade, rookschade of elektriciteitsschade? Wellicht duurt het even voor alles weer in orde is. U mist daardoor inkomsten. Bij een lange onderbreking hebt u misschien wel grote verliezen.


Verschillende formules

De bedrijfsschadeverzekering is een verzekering die u vergoedt voor alle financiële gevolgen die u ondervindt door een schadegeval. Dankzij de bedrijfsschadeverzekering kunt u rekenen op een vergoeding van de gederfde brutowinst. Ook de vaste algemene kosten (wedden van personeel, huur…) en extra kosten (zoals boetes voor vertragingen of niet-uitvoering van bestellingen) worden vergoed. Er zijn verschillende formules. Kiest u voor de forfaitaire formule, dan ontvangt u een vaste dagvergoeding. Andere formules baseren zich op uw omzet of verzekeren de winst en de vaste kosten.


Heel interessant

Deze verzekering brengt uw onderneming weer financieel op peil, net alsof er zich geen schadegeval heeft voorgedaan. Dankzij de vergoeding kunt u de activiteiten van uw bedrijf verderzetten. Uiteraard kunt u de bedrijfsschadeverzekering aanpassen aan uw specifieke wensen. Zo kunt u bepalen welke aspecten van de bedrijfsactiviteiten gedekt moeten worden door de bedrijfsschadeverzekering. Het is één van de redenen waarom de bedrijfsschadeverzekering heel interessant kan zijn.

Vraag gerust advies bij Solvas via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 09 372 56 63. Wij hebben een grote expertise in bedrijfsschadeverzekeringen en stellen u een polis voor op maat van uw bedrijf.