Bestuurdersaansprakelijkheid

Om u als bestuurder persoonlijk in te dekken tegen de gevolgen van fouten, biedt Solvas u een polis bestuurdersaansprakelijkheid.

More info

IPT

De Individuele Pensioentoezegging (IPT) is een levensverzekering die u, als bedrijfsleider, een aanvullend pensioen bezorgt: een interessante formule, ook voor uw bedrijf.

More info

VAPZ

Bouw bovenop uw wettelijk pensioen een aanvullend pensioenkapitaal op en betaal tegelijk minder belastingen en minder sociale bijdragen.

More info

Gewaarborgd inkomen

Met een verzekering gewaarborgd inkomen zorgt u ervoor dat u en uw gezin de huidige levensstandaard kunnen behouden in geval van ziekte of ongeval.

More info

Hospitalisatie

Opgenomen worden in het ziekenhuis betekent grote kosten, maar wanneer u alles uit uw eigen zak moet betalen is het probleem nog groter. Neem daarom een hospitalisatieverzekering en ga zorgeloos naar het ziekenhuis.

More info

Ongevallenverzekering

Vergeet uzelf, als bedrijfsleider, niet in te dekken tegen ongevallen. Als ondernemer stelt u altijd het belang van uw bedrijf voorop, maar af en toe moet u ook aan uzelf denken. Een ongeval kan immers zware gevolgen hebben voor u en voor uw gezin. En de verplichte arbeidsongevallenverzekering biedt voor u géén dekking.

More info

Reisverzekering

Bent u van plan een zakenreis te maken? Wenst u met een gerust gemoed te vertrekken en u volledig te kunnen focussen op uw doel? Waar u ook naartoe reist, neem geen onnodige risico's: stop steeds een goede reisverzekering in uw bagage.

More info