Betalingsverkeer

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare bank waar u een goede dienstverlening en advies op maat? Solvas is AXA-bankagent en helpt u hier graag bij.

More info

Andere kredieten

Wenst een krediet of lening dat zo voordelig mogelijk is en waardoor u nog zorgeloos de toekomst tegemoet kan gaan? Lening op afbetaling? Het aanbod dat wij als AXA-bankagent hebben, is eenvoudig en duidelijk.

More info

Beleggen

Wenst u geld te beleggen of te lenen? Dan heeft u in eerste instantie een luisterend oor: we begeleiden u doorheen de verschillende mogelijkheden en tarieven om u zo de beste oplossing te kunnen aanreiken.

More info

Pensioensparen

U weet natuurlijk zoals velen dat uw pensioen niet volstaat later. Denk daarom aan pensioensparen en spaar een maandelijks bedrag voor later. Dit kunt u inbrengen in uw belastingen. Twee vliegen in één klap.

More info

Langetermijnsparen

Sparen voor een lange termijn, zo eenvoudig is langetermijnsparen! U spaart voor uw toekomst; uw appeltje voor de dorst!

More info

Successieplanning

Heeft u een persoonlijk vermogen opgebouwd en wilt u vermijden dat dit geld ooit aan successierechten moet worden besteed? Dan heeft u behoefte aan successieplanning.

More info

Hypothecair krediet

U wilt een appartement, huis, kantoor, magazijn of stuk grond kopen en u wenst hiervoor een eenvoudig en overzichtelijk krediet? Als AXA-bankagent sluiten wij samen een hypothecair krediet op uw maat af. Uiteraard zoeken wij voor u naar de voordeligste oplossing.

More info