Helemaal klaar voor een mooie toekomst.

Betaal jij je verzekeringen jaar na jaar, zonder er verder bij stil te staan? Haal ze zeker even van onder het stof en vergelijk ze met je huidige (bedrijfs)situatie. Solvas kan hierbij helpen.

We zorgen voor een totaalaanpak – op vlak van verzekeringen, bankzaken, financiële begeleiding en vastgoed – en bekijken voor onze klanten wat het beste bij hen past. Dit doen wij vanuit onze kantoren in Zomergem en Aalter waar wij dagelijks paraat staan om onze klanten te ondersteunen in hun financiële avonturen.

Voeg bij dit advies nog eens het enthousiasme en de gedrevenheid van onze Solvas’ers toe en je bekomt de cocktail waar wij bij Solvas zo trots op zijn. We willen meer doen voor onze klanten en samen met hen een mooie toekomst uitbouwen. Het volledige plaatje moet kloppen. Dat delen we graag met de buitenwereld.

Ontdek ons MORE-magazine: vol boeiende verhalen, over durven dromen en obstakels overwinnen, over passie en ondernemerschap. Van stagiair tot ervaren collega, van lokale kmo tot Koen en Kris Wauters: we zijn trots op elk verhaal en elke verwezenlijking. Laat je inspireren!

We wensen jou veel leesplezier!

Heb je vragen? Wens je ons magazine gratis in jouw bedrijf te voorzien of aan te bieden? Geef ons een seintje via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Wens je een magazine aan te vragen? Dat kan via: www.solvas.be/magazine