Brand

Uw woning is wellicht uw kostbaarste bezit en dat wenst u dan ook zo optimaal mogelijk te beschermen. Met een goede brandverzekering kunt u op beide oren slapen.

More info

Familiale

Een familiale verzekering is van toepassing voor u en uw gezinsleden. Een ongeluk kan in een klein hoekje schuilen, maar uiteraard wilt u er niet heel uw leven voor opdraaien.

More info

Auto

Heeft u een nieuwe/tweedehands auto op het oog? Dan bent u wettelijk verplicht om een autoverzekering af te sluiten.

More info

Hospitalisatie

Opgenomen worden in het ziekenhuis betekent grote kosten, maar wanneer u alles uit uw eigen zak moet betalen is het probleem nog groter. Neem daarom een hospitalisatieverzekering en ga zorgeloos naar het ziekenhuis.

More info

Pensioen

Denkt u aan pensioensparen? Zoals u wellicht wel weet, zal uw pensioen later niet volstaan. Spaar daarom nu al een maandelijks bedrag voor later. Dit kunt u inbrengen in uw belastingen. Twee vliegen in één klap.

More info

Reizen

Bent u van plan een reis te maken of gaat u een weekendje weg? Wenst u met een gerust gemoed te vertrekken en volledig te kunnen genieten? Waar u ook naartoe reist, neem geen onnodige risico's: stop steeds een goede reisverzekering in uw bagage.

More info

Overlijden

Wenst u uw nabestaanden een financiële zekerheid te bieden bij uw overlijden? Dan hebben wij de oplossing: een schuldsaldoverzekering is in België een levensverzekering die gekoppeld wordt aan een krediet.

More info