Ben jij op zoek naar een boeiende job? We dagen jou uit om mee te groeien met ons! Check onze vacatures en bezorg ons jouw sollicitatie via hr@solvas.be. We bieden jou een fulltime job van onbepaalde duur, met een leuk salaris en minstens even leuke extra voordelen. Check onze vacatures! Durf jij plankgas geven?

We geven jou graag 4 redenen waarom je niet kan wachten om bij Solvas aan de slag te gaan:

  1. Neem je loopbaan in handen
  2. Bouw een sterke band op
  3. Happy Solvas'er, happy customer
  4. Filevrije en moderne omgeving

Zie je niet meteen een gepaste vacature? Geen nood: vertel ons waar jij sterk in bent en waarom je perfect zou passen in ons team, en wie weet zien we elkaar toch snel!

Welkom, Accountmanager Verzekeringen KMO!

#happyteam #joinSolvas #wedomore #

We zoeken een ervaren Accountmanager Verzekeringen voor onze bedrijfsklanten. Kom terecht in een groeiende groep met een grote dynamiek, een lange termijnvisie en concrete toekomstplannen.

More info

Welkom, schadebeheerder! (Zomergem)

#360°talentgezocht #happyteam #joinSolvas

Solvas is op zoek naar een schadebeheerder voor in de vestiging in Zomergem. We heten je van harte welkom in ons team met een no-nonsense mentaliteit, waarbinnen je de kans krijgt om zelfstandig te werken aan een succesvolle loopbaan.

More info

Welkom, productiebeheerder! (Zomergem)

#happyteam #joinSolvas #dichtbijhuis #wedomore

We zijn op zoek naar een ervaren productiebeheerder! Kom terecht in een groeiende groep met een grote dynamiek, een lange termijnvisie en concrete toekomstplannen.

More info