Wat er ook gebeurt, Solvas Assistance staat voor u klaar.

Thuis, onderweg, op het werk of op reis, onze medewerkers zoeken snel en efficiënt naar de juiste oplossing voor elk probleem. U kan ons 24/7 bereiken. Zowel uzelf, uw gezin, uw voertuigen, uw woning én uw reizen zijn beschermd. Solvas Assistance staat voor 360° zorgeloosheid.

 
U hebt momenteel al aparte verzekeringen voor uw auto, woning en eventueel reizen. Wij bieden deze allemaal aan in 1 uitgebreid enoverzichtelijk bijstandspakket aangeboden: Solvas Assistance. Zo bent u beter verzekerd tegen een betere prijs. U krijgt dringende bijstand in noodsituaties (bv. bij een skiongeval) en comfortbijstand om het leven makkelijker en evenwichtiger te maken (bv. huishoudhulp bij een revalidatie).

Probleem of vraag? 1 telefoontje en Solvas Assistance zoekt een oplossing

Wat als er iets gebeurd? U ontvangt van ons een Solvas Assistance kaart met daarop een telefoonnummer en uw polisnummer. Belangrijk is dat u dit steeds bij de hand heeft. Een eenvoudig telefoontje volstaat om u verder te helpen. Dit telefoonnummer is 24/7 te bereiken, waar u ook bent. Wij zoeken een oplossing voor u.

Interesse in 360° zorgeloosheid? Geef ons een seintje via info@solvas.be of 09 372 56 63. Zelf je Solvas Assistance aanmaken? Dat kan rechtstreeks en eenvoudig via deze link.